Diverse mededelingen

Voorlopige afgelasting soosmiddagen.

I.v.m. met de coronaregels en het aantal oplopende besmettingen zijn tot nader order de soosmiddagen stop gezet. Hopelijk kunnen we in januari weer gaan starten, maar dat blijft nog koffiedik kijken.

Uitstel lunch Oolderhof.

De geplande lunch bij Oolderhof op 22 november gaat niet door. Dit heeft uiteraard te maken met de oplopende corona besmettingen en de nieuwe maatregelen van de overheid.

We verschuiven deze activiteit door naar een latere datum waarop wij op een veilige manier met zoveel mensen aan tafel kunnen zitten. De leden die zich voor deze activiteit hadden aangemeld worden tijdig op de hoogte gesteld van een nieuwe datum.

 

Weer aan de slag:

Na een lange periode van stilte kunnen wij voorzichtig weer een herstart maken.

Op 20 augustus houden wij om 13.30 uur in het Sjoolpaad de Jaarvergadering, tevens Algemene Leden Vergadering, waarin een aantal zaken besproken zullen worden. Hoe gaan we verder en wat is het plan van aanpak?

Vanaf 3 september hervatten wij de wekelijkse Soos op vrijdagmiddag vanaf 13.30 uur met bridgen, kienen of  gewoon een kopje koffie en een praatje.

Alles onder voorbehoud uiteraard. Maar we hopen toch dat er geen gekke dingen meer gebeuren die roet in het eten zullen gooien, waardoor wij weer gedwongen worden terug naar af te gaan.

Hopelijk kan het laatste kwartaal van 2021 nog wat goedmaken voor wat onze leden in 2020 en 2021 hebben moeten missen.

 

Tot ziens in het Sjoolpaad.